Istorijski arhiv Senta - Nacionalni istorijski spomen-park u Opustaseru
ŽIVI ARHIVI - Relikvije zajedničkog kulturnog nasleđa

Događaji

Promocija knjige - zbirka studija
Promocija knjige - zbirka studija
19. februar 2019
Devetnaestog februara je u senćanskoj Gradskoj kući održana konferencija za štampu o dosadašnjim rezultatima projekta Opustaserskog nacionalno-istorijskog memorijalnog parka i senćanskog Istorijskog arhiva koji se pod nazivom „Živi arhivi - relikvije zajedničkog kulturnog nasleđa” realizuje u okviru programa Interreg-IPA CBC Mađarska - Srbija, a nakon nje je u senćanskom Domu stvaralaštva prezentovana u okviru projekta izdata publikacija pod nazivom „Agrarna i zanatska istorija Južnog Alfelda na prekretnici XIX i XX veka”.
Otvaranje projekta
Otvaranje projekta
29. mart 2018
Danas u Opustaseru je održano svečano otvaranje projekta „Živi arhivi – relikvije zajedničkog kulturnog nasleđa“. Projekat je sufinansiran iz IPA fonda Evropske unije kroz Interreg–IPA program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. Realizuje se u saradnji Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru i Istorijskog  arhiva u Senti.  Glavni cilj ovog projekta je istraživanje...
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".